BK MLADÁ BOLESLAV

Chceme opět hrát play-off, zaznělo na tiskové konferenci klubu

11. 9. 2018
Autor: Vojtěch Drbohlav
M i ch a l o v i c e – V úterý dopoledne se v michalovickém hotelu Sand Martin odehrála tradiční předsezónní tisková konference. Manažeři a činovníci klubu představili své hlavní vize na nadcházející sezónu. "Chceme hrát klidný střed tabulky a vytvořit si dobrou pozici do play off," řekl mimo jiné sportovní manažer Jaromír Látal. Generální manažer Jan Tůma také oznámil, že ve středu klub spustí zcela nový, responsivní web.

Manažeři klubu se nejprve ohlédli za již uplynulou sezónou. Poslední dvě zhodnotili jako neúspěšné a do té nadcházející mají mnohem vyšší cíle. Jak sportovní manažer, tak i hlavní trenér si pochvalovali podmínky, které od vedení klubu mají. "Jaké jsme měli požadavky na vedení klubu, takové byly splněny. O každém hráči jsme však hodně debatovali. Na všech postech se nám ale podařilo najít shodu. Se skladbou mužstva jsem maximálně spokojený," řekl novinářům Jaromír Látal. Podle Vladimíra Kýhose se mužstvo vhodně doplnilo a noví hráči dobře zapadli mezi ty stávající.

Generální manažer klubu Jan Tůma pak zmínil také novinky, na které se mohou fanoušci těšit. "Máme nový vstupenkový odbavovací systém a je možné kupovat vstupenky on-line. Zítra spouštíme nový klubový web a budeme mít novou grafiku. Určitě budeme mít také spoustu novinek ve fanshopu. Největší marketingový tahák je pro mě ale dobrý hokej. Věřím, že budeme hrát výborný hokej a lidé se budou chodit na zimák bavit," dodal Jan Tůma. Řekl také, že stejně jako loni, i letos by měl rozpočet klubu přesáhnout sto milionů korun. Výdaje se však podle něj odvíjejí od sportovních úspěchů či neúspěchů, v případě neúspěšné sezóny rostou.

Představitelé Bruslařského klubu také představili své představy do nadcházející sezóny. Jejich cílem je hrát play off. "Chceme hrát klidný střed tabulky a vytvořit si dobrou pozici do play off," sdělil sportovní manažer Jaromír Látal. Kompletní textový přenos z tiskové konference naleznete na serveru Onlajny .

Hlavní trenér Bruslařského klubu Vladimír Kýhos poskytl klubovému webu, jenž se již od středy převlékne do moderního kabátu, rozhovor, který můžete kompletně zhlédnout na našem YouTube kanálu:

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav