BK MLADÁ BOLESLAV

Potřeboval jsem změnu. V Boleslavi jsem spokojený, říká Martin Pláněk

12. 9. 2018
Autor: Vojtěch Drbohlav
M i ch a l o v i c e – Jedním z účastníků předsezónní tiskové konference byl také sedmadvacetiletý obránce Martin Pláněk (na snímku), který přestoupil do Mladé Boleslavi z Hradce Králové. Podle svých slov potřeboval změnu a ve městě automobilů je spokojený. V kabině se pak baví spíše s mladšími hráči, než je on sám.

"Chtěl jsem po pěti letech změnit klub a město, aby mě hokej zase začal pořádně bavit. Ne, že by mě to doteď nebavilo, ale bylo to pořád to samé dokola. Teď mám zase jiný stadion, spoluhráče. Je tu super parta a hráči doplněné o super posily jako jsou Vondrka nebo Šťastný. Máme super tým na to, aby se podařilo udělat nějaký úspěch," věří Martin Pláněk.

Podmínky ve městě automobilů si exhradecký obránce pochvaluje. "Bydlím asi šest minut od stadionu, takže je to ideální. Město mi vyhovuje. Není to nic velkého, což je ideální pro mě a moji rodinu. Stadion včetně kabiny je útulný, nemám si tady vůbec na co stěžovat," popisoval Martin Pláněk své dojmy z boleslavského hokeje.

Sedmadvacetiletý bek by byl podle svých slov spokojený, pokud by se Bruslaři dostali do play off. "Také bych si přál, aby se nám vyhnula zranění a v kabině jsme měli takovou tu správnou pohodu. Takovou tu zdravou, ne úplně velkou. Především ale bez nějakých velkých hádek, jaké bývají, když se nedaří," přeje si Martin Pláněk.

Kompletní videorozhovor z tiskové konference můžete zhlédnout na našem YouTube kanálu: