BK MLADÁ BOLESLAV

Příště musíme víc střílet a tlačit se do brány, říká Oldrich Kotvan

23. 11. 2018
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Boleslavští hokejisté sice měli v zpočátku zápasu převahu, ale druhá polovina zápasu už se jim tak nevyrazila. Bruslaře srazily zejména četné fauly a následný inkasovaný gól, po kterém už si plzeňští indiáni těsné vedení pohlídali. Obránce Oldrich Kotvan (na snímku) litoval zejména nevyužitých přesilovek ze začátku zápasu.

Oldrich Kotvan v rozhovoru pro klubový web prozradil, že jej mrzí neproměněné šance. Zmínil také, že si jich Bruslaři mohli vytvořit více. "Na začátku tam bylo pár přesilovek, které jsme měli využít a překlopit vedení na naši stranu. To se nám ale nedařilo a soupeř nás pak potrestal," sdělil bezprostředně po utkání osmadvacetiletý obránce.

Kotvan byl v zápase s Plzní nejvytíženějším bekem, když odehrál bezmála 22 minut. Podle něj bude během jednoho dne do dalšího zápasu, který Bruslaři odehrají proti Chomutovu, důležitá zejména regenerace. "Cítím důvěru trenérů. Ale musím říct, že z posledních asi šesti zápasů jsem se cítil v pátek nejhůř. Možná to na mě trochu padlo, nevím. Hrát v té únavě je strašný rozdíl, než když jste čerstvý. Ta hlava nejede úplně na plný plyn, takže je to to trochu rozdíl. Ale jsem na to v podstatě zvyklý," dodal skromně Oldrich Kotvan.

Kompletní videorozhovor můžete zhlédnout na našem YouTube kanále:

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav