BK MLADÁ BOLESLAV

Gašper Krošelj po čistém kontu: Je to pěkný feeling!

7. 1. 2019
Autor: Michal Konvalina
M l. B o l. - Po náročném sobotním duelu v Liberci, který navíc Bruslaři prohráli, je hned v neděli čekal domácí zápas proti posledním Pardubicím. Ten už zvládli, díky přesilovkovému gólu Lukáše Žejdla z druhé třetiny vyhráli těsně 1:0 a po dvou porážkách se připsali velmi důležité tři body. K úspěchu výrazně přispěl také brankář Gašper Krošelj, který se odvážně pustil do pozápasového rozhovoru.

„Věděli jsme, že to nebude lehké, že to bude těžký zápas. Nastoupili jsme dobře a ve druhé třetině jsme skórovali. V poslední třetině už jsme se bránili, měli jsme trochu těžké nohy,“ hodnotil průběh duelu s Dynamem a poukázal přitom na náročný sobotní souboj s Bílými Tygry.

„Sice jsme prohráli, ale byly to těsné zápasy. Na Spartě to bylo jen 0:1, i v Liberci jsme potom měli nějaké šance. Bylo to nešťastné, ale to je hokej,“ vracel se k předcházejícím venkovním porážkám v Praze a Liberci.

Slovinský brankář vychytal třetí nulu v sezoně, předtím se z čistého konta radoval v září na ledě Komety a v říjnu v Litvínově. Tentokrát to tedy bylo poprvé na domácím ledě. „Je to výborný pocit, mít čisté konto. Obrana byla super,“ těšilo ho.

„Spíš to bylo o nás, o našem přístupu. Když hrajeme s posledními v tabulce, tak nesmíme nikdy nic podcenit. Takové zápasy jsou nejtěžší,“ uzavřel své hodnocení.


Kompletní rozhovor si přehrajte zde: