BK MLADÁ BOLESLAV

Snad mi to tam už bude padat, přeje si Oscar Flynn

18. 1. 2019
Autor: Zdena Bobková
M l. B o l. – Boleslav v pátečním duelu přivítala na svém ledě Olomouc, soupeře který s ní přímo sousedí v tabulce. To Bruslaři věděli dobře, a proto na svého soka vlétli a z první přesilovky se hned prosadili. Bohužel to také byla první a poslední trefa, která skončila za zády skvěle chytajícího Lukáše. „V naší situaci nás to mrzí hodně, bude se počítat každý bod,“ mrzelo po zápase útočníka čtvrté formace Oscara Flynna (na snímku), který byl zároveň po utkání vyhlášen nejlepším hráčem utkání.

Olomouc svého soupeře přestřílela a vítězila i v osobních soubojích. "Olomouc vyhrála zaslouženě, náš výkon nebyl optimální,“ hodnotil výkon svého celku mladý forvard. Hanáci svého soka přehráli snad ve všech disciplínách – střelba, hity, zblokované střely, vhazování.

Svěřenci Zdeňka Motáka a Jana Tomajka v zápase prohrávali, ale do první sirény stačili duel otočit ve svůj prospěch a byli to právě domácí, kteří museli dohánět manko, což se jim nakonec v závěrečném součtu nepodařilo. „Věděli jsme, že je to houževnaté mužstvo a že si nemůžeme dovolit v zápase prohrávat. Je těžké to pak proti nim dohánět,“ potvrdil kvality soupeře útočník čtvrté formace.

Boleslavská osmaosmdesátka bývá v zápasech hodně vidět, stejně tak i jeho parťáci ze čtvrté formace. „Chceme hrát dobře, abychom si zasloužili ještě více času na ledě, chceme se pořád zlepšovat,“ hlásí Flynn odhodlaně a na adresu své prozatím nízké produktivity dodává, že věří, že mu to tam už konečně bude padat. Jen doplníme, že Oscar Flynn v letošní sezóně odehrál prozatím 15 zápasů a v nich si připsal 2 asistence. Svůj první extraligový gól si připsal v minulé sezóně ve skupině play-out.


Kompletní rozhovor si přehrajte zde: