BK MLADÁ BOLESLAV

Nové smlouvy podepsala s Bruslařským klubem hned šestice hráčů

23. 1. 2019
Autor: Klub
M l. B o l. – BK Mladá Boleslav oznamuje, že podepsala nové smlouvy hned s šesti svými současnými hráči, kterým stávající smlouvy končí letošním dubnem. Jmenovitě se jedná o brankáře Jana Růžičku, obránce Jiřího Kurku a Davida Bernada a útočníky Pavla Kousala, Ondřeje Najmana a Oscara Flynna.

„Jsme moc rádi, že všichni kluci na náš zájem reagovali stejným zaujetím pro věc, a že jsme se domluvili na dalších smlouvách a další společné budoucnosti,“ hlásí sportovní ředitel Bruslařů Radim Vrbata. „Všechno jsou to kluci, kteří mají k Boleslavi dlouhodobý vztah, někteří jsou dokonce odchovanci. Na tom chceme stavět. Doufáme, že byť jsou zatím mladí, začnou postupně přebírat důležitější role v týmu,“ dodává.

Nejstarším Kurkovi s Bernadem je 24 let, Kurka je boleslavský rodák a odchovanec, Bernad přišel do Mladé Boleslavi v juniorském věku z Písku. Jednadvacetiletý brankář Růžička je rovněž boleslavským odchovancem, který je ze svého vleklého zranění snad již definitivně venku. Dvacetiletí Najman s Kousalem jsou z Jihlavy, v Boleslavi jsou druhou sezonu a oba už stihli i zámořskou zkušenost. Nejmladší devatenáctiletý Flynn je do třetice odchovancem Bruslařského klubu a velká naděje do budoucna.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav