BK MLADÁ BOLESLAV

Série předkola se za vyrovnaného stavu přesouvá do Zlína

14. 3. 2019
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Série předkola mezi BK Mladá Boleslav a PSG Berani Zlín se po dvou utkáních na ledě středočeského klubu přesouvá na kolbiště Zlína. Už nyní je jasné, že se bude hrát jak ve čtvrtek 14. března, tak v pátek 15. března. Začátky obou zápasů jsou stanoveny na 17 hodin. V případě, že oba týmy opět urvou každý po jednom vítězství, rozhodne duel v neděli 17. března na ledě Mladé Boleslavi.

První utkání předkola mezi BK Mladá Boleslav a PSG Berani Zlín skončilo jasným vítězstvím Bruslařů. Největší podíl na něm měl Lukáš Žejdl, který se blýskl hattrickem. Brankář Jan Růžička po celou dobu utkání směřoval k vychytanému čistému kontu, o které ale v poslední minutě utkání nakonec přišel, když se trefil Feibergs – 3:1.

Druhé utkání pro změnu ovládl Zlín. Ne tak docela gólově, poněvadž o své výhře rozhodl jednou jedinou brankou, kterou vsítil už ve čtvrté minutě Dufek. Druhou trefu do prázdné branky v samotném závěru zápasu snad už ani nelze počítat, zmiňme ale, že ji dal Sedláček. Bruslaři z tohoto utkání vyšli gólově na prázdno – 0:2.



Zobrazit příspěvek na Instagramu
#bkboleslav #MBLvZLN #vrytmuplayoff
Příspěvek sdílený BK Mladá Boleslav (@bkmladaboleslav),


Sestavy z posledního utkání

PSG Berani Zlín: Kašík – Freibergs, Nosek (A), Zbořil, Gazda, Novotný, Ferenc – Kubiš (C), Fořt, Dufek – Herman, Honejsek, Šlahař – Okál, Sedláček, Krejčík – Kulda, Popelka, Kratochvíl

BK Mladá Boleslav: Růžička – Bernad, Pláněk (A), Němeček, Kurka, Kotvan, Kovačevič, Dlapa – Skalický, Klepiš (A), Pacovský – Pabiška (C), Žejdl, Šťastný – Zohorna, Musil, Látal – Flynn, Najman, Kousal

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav