BK MLADÁ BOLESLAV

Poděkování fanouškům a informace o trenérech

29. 3. 2019
Autor: Klub
M l. B o l. – BK Mladá Boleslav děkuje všem svým fanouškům, partnerům a hráčům za sezonu 2018/2019. Vzdor neveselým začátkům nakonec právě uplynulý ročník skončil účastí ve dvou kolech nadstavbové části extraligy, což je oproti minulým ročníkům určitě posun. Speciální dík patří trenérské trojici Miloslav Hořava, Radim Rulík a Pavel Patera, kteří dokázali během několika měsíců udělat s týmem neuvěřitelný pokrok a dovést jej až do čtvrtfinále.

Ačkoliv ze strany klubu byl zájem, aby trenérská trojice působila ve stejném složení i v nadcházející sezoně 2019/2020, osobní rozhodnutí Miloslava Hořavy nutí Bruslaře pozměnit plány. Trenéry A týmu proto v příští sezoně budou Radim Rulík a Pavel Patera, kteří si tento post zasloužili svým přístupem a odvedenou prací v uplynulém ročníku.

Hráči nyní absolvují osobní pohovory a hodnocení sezony. Poté je čeká několikatýdenní dovolená. Na letní přípravu se A tým BK Mladá Boleslav sejde na začátku května. V následujících týdnech se můžete těšit na rozhovory, informace o změnách a novinkách v klubu pro příští sezonu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

BK Mladá Boleslav děkuje všem svým fanouškům, partnerům a hráčům za sezonu 2018/2019. Vzdor neveselým začátkům nakonec právě uplynulý ročník skončil účastí ve dvou kolech nadstavbové části extraligy, což je oproti minulým ročníkům určitě posun. Speciální dík patří trenérské trojici Miloslav Hořava, Radim Rulík a Pavel Patera, kteří dokázali během několika měsíců udělat s týmem neuvěřitelný pokrok a dovést jej až do čtvrtfinále. Ačkoliv ze strany klubu byl zájem, aby trenérská trojice působila ve stejném složení i v nadcházející sezoně 2019/2020, osobní rozhodnutí Miloslava Hořavy nutí Bruslaře pozměnit plány. Trenéry A týmu proto v příští sezoně budou Radim Rulík a Pavel Patera, kteří si tento post zasloužili svým přístupem a odvedenou prací v uplynulém ročníku. Hráči nyní absolvují osobní pohovory a hodnocení sezony. Poté je čeká několikatýdenní dovolená. Na letní přípravu se A tým BK Mladá Boleslav sejde na začátku května. V následujících týdnech se můžete těšit na rozhovory, informace o změnách a novinkách v klubu pro příští sezonu. #bkboleslav

Příspěvek sdílený BK Mladá Boleslav (@bkmladaboleslav),

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav