BK MLADÁ BOLESLAV

Chtěli jsme do zápasu vletět a Litvínov překvapit. A to se povedlo, říká Oscar Flynn

16. 8. 2019
Autor: Vojtěch Drbohlav

M l. B o l. – Boleslavští vstoupili do odvety proti Litvínovu dobře a po druhé třetině vedli už 3:1. Hosté však duel dokázali zdramatizovat a nakonec se domácí ještě zapotili. Na ledě byl často vidět útočník Oscar Flynn, který se gólově neprosadil, ačkoliv k tomu měl jednou velice blízko. Gól sice vstřelil, branková konstrukce byla ale vychýlená, proto sudí gól neuznali.

"Chtěli jsme do zápasu vletět a trochu je překvapit. Myslím si, že se nám to povedlo. Natlačili jsme se do brány, na začátku byla spousta střel a spousta šancí. Vyhráli jsme kvůli našim šancím, kterých jsme měli víc," hodnotil start zápasu Oscar Flynn.

Šikovnému útočníkovi, který na jaře oslavil dvacetiny, se v zápase skórovat nepodařilo, po utkání se označil za smolaře. "Snažím se střílet a jít do toho naplno. Doufám, že to tam jednou padne. Když za tím půjdu, povede se to," řekl po výhře nad Litvínovem Flynn.

Kompletní videorozhovor, v němž mluví útočník Oscar Flynn mimo jiné i o trenérské výzvě, která se stane novinkou v nové extraligové sezóně, můžete zhlédnout ve videu: