BK MLADÁ BOLESLAV

Michal Vondrka odchází do Pardubic

18. 1. 2020
Autor: Tisková zpráva
M l. B o l. – K 18. lednu z BK Mladá Boleslav odchází Michal Vondrka, jeho novým působištěm bude HC Dynamo Pardubice. Nové vedení východočeského klubu předložilo mladoboleslavskému kapitánovi i samotnému Bruslařskému klubu nabídku, majitel Bruslařů Mgr. Jan Plachý se s ním i osobně sešel. A této nabídky se nakonec všichni zúčastnění rozhodli využít. „S Michalem jsme se dnes ráno sešli a všechno probrali. Finální rozhodnutí jsme nechali na něm,“ uvádí na pravou míru sám Plachý.

„Byla to otevřená diskuse, kdy se vyložily všechny karty na stůl, probraly se všechny varianty a možnosti a nakonec se vybrala ta nejlepší pro všechny,“ pokračuje Plachý. „Chci, aby zaznělo, že se s Michalem rozcházíme v dobrém. Tímto mu osobně děkuji za všechnu práci, kterou pro nás odvedl, nebylo jí zrovna málo, a přeji mu v dalším hokejovém i osobním životě hodně úspěchů a štěstí,“ zakončuje majitel Bruslařů.

K situaci se vyjádřil i sám odcházející Vondrka: „Nebylo to jednoduché a už vůbec ne samozřejmé rozhodnutí. Můj odchod je výsledkem debat na několika úrovních a nakonec nalezení řešení, které je nejlepší pro všechny,“ říká. „Na Boleslav i její fanoušky budu mít jen ty nejlepší vzpomínky. Děkuji za všechno, co jsem tu mohl zažít a do budoucna přeji klubu jen to nejlepší.“