BK MLADÁ BOLESLAV

Gašper Krošelj po návratu: Myslím, že jsme byli lepší

22. 1. 2020
Autor: Michal Konvalina
M l. B o l. – Po téměř dvoutýdenní pauze se do branky Bruslařského klubu vrátil oblíbenec fanoušků Gašper Krošelj. V dohrávce 31. extraligového kola nastoupil proti úřadujícím mistrům z Třince. "Necítil jsem se tak špatně, byl jsem docela čerstvý," uvedl slovinský gólman, který po návratu mezi tyče čelil 22 střelám Ocelářů. Inkasoval dvakrát, přičemž hlavně druhá obdržená branka ho mrzela. Boleslav nakonec hostujícímu týmu podlehla těsně 1:2, ačkoli Slezany výrazně přestřílela.

"Nevím, asi jsme se probudili trochu pozdě," přemítal Krošelj, když hledal příčiny porážky. "Na konci poslední třetiny jsme je zatlačili, jenže nic neprošlo do brány," mrzela ho smůla, jež se v koncovce lepila na čepele jeho spoluhráčů.

Naopak Třinec byl efektivní a znovu mu pomohl i Wojtek Wolski. Bruslaři ho dokázali udržet na uzdě, i tak ale zkušený střelec zaznamenal asistenci u první branky svého týmu. Brankářská jednička Mladé Boleslavi ale z velkého jména ve třineckém dresu neměla strach. "Už jsem proti němu hrál, když byl v Magnitogorsku. Nebál jsem se ho," řekl na adresu hvězdného útočníka Ocelářů Gašper Krošelj.

Kompletní rozhovor si přehrajte zde: