BK MLADÁ BOLESLAV

Startuje play-off Esport hokejové ligy: Gameři Bruslařů vyzvou Plzeň

18. 4. 2020
Autor: Klub
M l. B o l. – Esport hokejovou ligu, aktuálně kvůli pandemii koronaviru jedinou hokejovou ligu v ČR, čekají o víkendu vůbec první vyřazovací boje v historii. Do play-off postoupilo nejlepších osm týmů základní části. Zápasy čtvrtfinálových sérií se odehrají vždy v jeden den. Stream zápasů začne v sobotu ve 13 hodin s komentářem zkušených komentátorů Richarda Tesaře, Jana Velarta nebo Ondřeje „Lelka“ Kvardy na oficiálním Twitch kanále EHL a poběží také živě na O2 TV Sport! Ve zmíněných 13 hodin odstartují své čtvrtfinále také gameři BK Mladá Boleslav, kteří vyhráli základní část.

Systém play-off

Play off Esport hokejové ligy se hraje na tři vítězná utkání formou „Davis Cupu“. Tým, který získá jako první tři výhry, vyhrává sérii. V případě, že bude stav po prvních třech zápasech 3:0 nebo 3:1, se zbylé dva zápasy nedohrávají. Kromě třetího utkání série, které hrají všichni čtyři hráči najednou, se hrají všechny zápasy hráč vs hráč.

Přenosy

Play off EHL můžete sledovat živě na Twitch.com/esporthokej nebo O2 TV Sport.

Jak přímé přenosy na O2 TV Sport sledovat?

Stanici O2 TV Sport nyní může mít úplně každý na prvních 30 dní za 1 Kč. Stačí si aktivovat tarif Sport Pack do 30. 4. 2020. Vedle toho dostanou zájemci i nejlepší seriály a filmy ve službě O2 TV HBO. Diváci mohou vše sledovat na libovolném zařízení – tedy nejen v televizi, ale také na počítači nebo v aplikaci O2 TV na mobilu i tabletu. Více informací najdete www.o2.cz.

Rozpis čtvrtfinále EHL

ČF1, BK Mladá Boleslav vs HC Škoda Plzeň