BK MLADÁ BOLESLAV

Boleslavští se z kopců přesunuli na středočeskou pláž

18. 6. 2008
Autor: Jitka Čechová, foto: Simona Šnajdrová
M l. B o l. - Pestrost přípravy boleslavských hokejistů takřka nezná mezí. Zatímco minulý týden hráči překonávali nadmořskou výšku trochu větších rozměrů, než na jakou jsme tady ve Středočeském kraji zvyklí, v úterý si zase museli hráči připadat tak trochu jako na pláži u moře. Na písečném hřišti v Kosmonosech si totiž zahráli plážový volejbal, fotbal a také trochu zaposilovali.

Krásné a slunečné počasí, pod nohama písek, chyběl snad jen šum moře… Tak přesně nějak takhle vypadal úterní dopolední trénink mladoboleslavských hráčů, přičteme-li k tomu pochopitelně všechnu tu dřinu a pot. Na programu byl plážový volejbal, fotbálek, a aby to nebylo jen o hrách, přišli trenéři Kaňkovský s Gudasem také s nějakým tím běháním, skákáním a protahováním.

Ve volejbalu a fotbale byli hráči rozděleni do šesti skupinek po třech, přičemž byly vždy stanoveny dvojice, které proti sobě bojovaly. Když jsme se ale v konečném znění snažili zjistit, kdože to vlastně zvítězil, naše snaha byla marná. “To bylo jen tak, přece bychom nebojovali proti kamarádům,“ znělo z davu se smíchem.

Fotoreportáž

Hráči se nejdříve rozcvičili na jakési obdobě plážové „opičí dráhy“.

Jak je vidět, trenéři usoudili, že ve dvou se to lépe táhne – na obrázku je Jiří Gombár s Patrikem Rozsívalem.

Vladislav Kubeš (vlevo) s Tomášem Rodem v souboji o míč.

Václav Drábek zabránil v poslední chvíli míči, aby se octl v autu.

Obránci Josefu Jindrovi (vlevo) se to už ovšem nepodařilo.

Daniel Boháč (na míči) se snaží oblafnout bránícího Martina Krupku.