BK MLADÁ BOLESLAV

Oscar Flynn po prohře: Mrzí to, ale na konci sezóny se bude počítat každý bod

17. 11. 2020
Autor: Adéla Kvapilová
M l. B o l. – Další nervy drásající zápas, nakonec také bez sladké tečky v podobě výhry. Bruslaři na domácím ledě vyzvali ve sváteční den pražskou Spartu a stejně, jako u předešlého duelu s Libercem, o vítězi rozhodovalo prodloužení. Přestože se Mladá Boleslav tlačila dopředu, z gólu se radovali hosté. Utkání hodnotil střelec druhé vyrovnávající branky Oscar Flynn.

Mladá Boleslav dvakrát ztrácela, avšak dokázala vyrovnat a dovést zápas do prodloužení. O rozdělení bodů nakonec rozhodl hráč Pražanů Dvořák. „Určitě to mrzí, ale pak se bude na konci sezóny počítat každý bod. Jsme rádi, ale do zápasu jsme šli s tím, že chceme vyhrát, což se nepodařilo. Myslím si, že zápas byl dobrý, bylo tam plno šancí. Škoda, že jsme neproměnili více a nevyhráli,“ říká na úvod mladý útočník.

Bruslaři v úvodním dějství odehráli dvě přesilové hry, ale ani jedna k úspěchu nevedla. Sparta v tomto střetnutí dokázala dvě proměnit. „Přesilovky rozhodují zápasy. To se nám vůbec nepovedlo. Musíme to zlepšit, jinak to bude kámen úrazu.“

Vyrovnávací trefa na 2:2 měla podobný scénář jako gól Davida Šťastného ve druhé dvacetiminutovce. O secvičenou akci se ale nejednalo. „Vyplynulo to ze hry. Myslím, že tam Švícko (Martin Ševc, pozn. redakce) trefil hráče. Chtěl to dávat na zadní mantinel, kluci to vybojovali a já jenom bouchnul do puku a povedlo se to,“ popisuje s úsměvem gólovou situaci boleslavská osmaosmdesátka.

Celý rozhovor s Oscarem Flynnem naleznete na YouTube:

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav