BK MLADÁ BOLESLAV

Neúspěch proti Varům? Podcenili jsme začátek, mrzí Mária Luntera

29. 1. 2021
Autor: Adéla Kvapilová
M l. B o l. – Páteční utkání 40. kola se mladoboleslavským nevydařilo podle představ. Bruslaři se dopustili několika faulů a nepřesností, které posléze o zápase rozhodly. „Podcenili jsme začátek a nešli jsme tomu naproti. Vary chtěly vyhrát více než my,“ hodnotil utkání Mário Lunter.

Bruslaři proti Energii nevstoupili do zápasu správnou nohou. „Podcenili jsme začátek. Musíme ho mít lepší, hlavně doma. Potom jsme tomu nešli naproti. Myslím si, že Vary chtěly vyhrát více než my,“ řekl v úvodu rozhovoru boleslavský útočník.

Karlovým Varům se v uplynulých zápasech nedařilo. Proti Mladé Boleslavi se jim po 166 minutách podařilo prolomit střeleckou nepřízeň. Čekali Bruslaři tlak Energie? „Soustředíme se více na sebe. Jak říkám, je to spíše naše chyba, že jsme nebyli důraznější v začátku,“ mrzí Luntera.

V závěru prvního dějství ujel ve vlastním oslabení, čímž mohl vyrovnat. Nepovedlo se. „Každá šance mrzí, je to třeba proměňovat. Možná by hra vypadala jinak. Takže je jasné, že mě to mrzí.“

Jak porovnal zápas proti Spartě a co musí Středočeši vylepšit do dalšího utkání? Kompletní rozhovor můžete zhlédnout prostřednictvím YouTube: