BK MLADÁ BOLESLAV

Dělali jsme maximum, abychom se vrátili za stavu 1:1, říká David Bernad

4. 4. 2021
Autor: Adéla Kvapilová
T ř i n e c – Druhá třetina rozhodla i ve druhém semifinálovém klaní. A i v tomto případě padly během prostřední pasáže dvě branky, tentokrát ale ve prospěch Bruslařů. Jsme moc rádi, že si vezeme cenný bodík a vracíme se za nerozhodného stavu,” usmíval se po zápase jednogólový David Bernad, pro kterého to byla první trefa v extraligovém play off.

Druhý semifinálový souboj díky povedené prostřední části vyhrála Mladá Boleslav 3:1. „Řekli jsme si pár věcí, které jsme chtěli oproti prvnímu zápasu změnit. Myslím, že se nám to povedlo. Byli jsme trošku živější. Jsme moc rádi, že si vezeme cenný bodík a vracíme se za nerozhodného stavu,” komentuje výsledek Bernad.

Obrat nastartovala vyrovnávací branka Jakuba Strnada. „Každý gól vás nakopne, obzvlášť když je to v tak vyrovnaném zápase, je to super. Potom už jsme dělali maximum, abychom v dobrém výkonu pokračovali.“

David Bernad vstřelil třetí branku Bruslařů, zároveň to byla jeho první v extraligovém play off. „Vypadalo to s námi blbě, zamkli nás v pásmu. Bránili jsme se. Naštěstí pak nějak puk vypadl a my jsme ujeli do přečíslení tři na dva. Já jsem to dostal do druhé vlny a už jsem nepřemýšlel, že bych někam nahrával a vystřelilo jsem. Zaplaťpánbůh to tam padlo,“ popisuje brejkovou situaci boleslavský bek.

Kompletní rozhovor si můžete pustit na našem YouTube:



Zobrazit příspěvek na Instagramu
Příspěvek sdílený BK Mladá Boleslav (@bkmladaboleslav)
×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav