BK MLADÁ BOLESLAV

Bylo to vyrovnané, ale nedokázali jsme se prosadit, mrzí Tomáše Pospíšila

7. 11. 2021
Autor: Adéla Kvapilová
M l. B o l. – Na popáté už to nevyšlo, série čtyř výher je u konce. V posledním zápase před reprezentační pauzou Bruslaři narazili na budějovický Motor, kterému až do poslední třetiny dokázali vzdorovat. Pak ale čtyři minuty před koncem přišel gól, který zhatil naděje na body. „Budějovice dobře bránily, my jsme se nedokázali prosadit. Řekl bych, že to bylo vyrovnané utkání, ale oni byli šťastnější,“ hodnotil utkání Tomáš Pospíšil, který se k týmu připojil teprve ve středu.

Série výher je u konce, Bruslaři po šňůře čtyř zápasů narazili a v posledním duelu před reprezentační pauzou podlehli jihočeskému Motoru 1:4. „Budějovice dobře bránily, my jsme se nedokázali prosadit. Řekl bych, že to bylo vyrovnané utkání, ale oni byli šťastnější. Asi jsme se málo tlačili do brány a málo stříleli. Mohlo to skončit tak i pro nás, je to škoda,“ mrzela porážka Tomáše Pospíšila.

Nová boleslavská akvizice se k týmu připojila ve středu 3. listopadu, po příchodu odehrála dva zápasy a oba v první formaci. „Je to začátek. Hraje se tady úplně jiný styl hokeje, než jsem hrál teď tři roky v Litvínově. Je to změna, musím si na ni zvyknout, ale doufám, že už to bude lepší a lepší.“

Tomáš Pospíšil působil v Mladé Boleslavi již v ročníku 2016/2017. Jaký byl návrat do města automobilů? „Znám to tady, skoro nic se tady nezměnilo. Je to příjemné, i některé kluky znám, zatím všechno v příjemné,“ usmíval se.

Čekal nasazení do první formace? A co ho nemine během reprezentační přestávky? Kompletní rozhovor můžete zhlédnout prostřednictvím našeho YouTube:

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav