BK MLADÁ BOLESLAV

Drama v závěru? Dva góly nás naštěstí nepoložily, těší Davida Šťastného

21. 12. 2021
Autor: Adéla Kvapilová
M l. B o l. – Reprezentační přestávka je minulostí, ve svátečním čase přichází dávka zápasů. Bruslaři se 21. prosince se na domácí půdě utkali s brněnskou Kometou. Po čtyřiceti minutách se zdálo být rozhodnuto, nicméně Kometa celé utkání ještě zdramatizovala. „Bylo to 3:0, mohli jsme zápas odehrát v klidu, ale je to hokej, tam se může během pěti minut změnit cokoliv. Dostali jsme dva góly, naštěstí jsme to zvládli, nepoložilo nás to a máme tři body, za což jsme rádi,“ hodnotil duel David Šťastný, který se vrátil po zranění do sestavy Bruslařů.

Bruslaři vstoupili do zápasu lépe a po čtyřiceti minutách vedli už 3:0. Jenže závěrečná dvacetiminutovka nabídla dramatickou podívanou. Středočeši během ní přišli o tříbrankový náskok. „Určitě si ceníme tří bodů, byly důležité, byli jsme na ně nachystaní. Bohužel to bylo nakonec dramatické. Bylo to 3:0, mohli jsme zápas odehrát v klidu, ale je to hokej, tam se může během pěti minut změnit cokoliv. Dostali jsme dva góly, naštěstí jsme to zvládli, nepoložilo nás to a máme tři body, za což jsme rádi,“ komentoval vítězství nad Brnem David Šťastný.

Pro boleslavského kanonýrka to byl návrat po více jak dvou měsících. „Navrátit se nebylo tak těžké. Těšil jsem se na to, ale postupem času toho zápasu to bylo náročné. Mělo to velké tempo. Měl jsem chuť, měsíc a půl jsem trénoval, takže jsem byl odhodlaný a chtěl jsem hrát, co jsem hrál. Něco jsem udělal špatně, něco dobře, ale užil jsem si to a jsem rád, že jsme získali tři body,“ vyjádřil se hráč s číslem dvacet devět.

Chodil David Šťastný na zápasy? Cítil se po návratu pod tlakem? Kompletní rozhovor můžete zhlédnout prostřednictvím našeho YouTube: