BK MLADÁ BOLESLAV

Pořád to není ideální, ale konečně jdeme štěstí trochu naproti, říká Oscar Flynn

1. 3. 2022
Autor: Adéla Kvapilová
M l. B o l. – Konečně. Konečně se Bruslaři dočkali a zvítězili dvakrát po sobě a ještě navíc za tři body. Nedělní vítězství nad Zlínem se jim hned v úterý podařilo potvrdit v souboji s Karlovými Vary a máme-li pohlédnout realitě do očí, pak je potřeba říct, že něco takového dokázali naposledy na začátku listopadu. Nezbývá než věřit, že je alespoň o něco slibnější výhled do toho, co teď Bruslaře čeká. „Snad se tím trochu líp ladíme na předkolo," doufal rozhodující střelec večera Oscar Flynn.

„Do zápasu jsme šli s tím, že chceme tři body a trochu líp se naladit na předkolo. A taky si upevnit nějakou tu pozici, což se nám snad povedlo. I když ta hra nebyla úplně ideální, tak jsme to i s trochou štěstí zvládli," hodnotil úterní dohrávku s Karlovými Vary rozhodující střelec večera Oscar Flynn. S Energiií si to přitom Bruslaři "rozdali" už minulý týden v pátek, na západočeském ledě ale prohráli 3:5. Na otázku, zda vlastně i ta prohra byla pro něco dobrá, a zda se z ní Boleslavští nějak poučili, odpověděl Flynn poměrně jednoznačně: „Vlastně asi ano, k něčemu to bylo. Byla to taková předzvěst play off," dodal.

Právě Flynn dal v pátek Varům dva góly, v domácí odvetě přidal další branku, dokonce vítěznou. „Někomu z nich přeskočil puk hokejku, tak jsem ho vzal a zkusil to, protože beci byli trochu odstoupení," popisoval rozhodující třetí gól. „Takhle od manťáku by ta střela asi neměla úspěch, tak jsem se snažil vylepšit si pozici a se štěstím jsem to trefil."

Jak Oscar Flynn chválil své parťáky z obrany, kteří dali dva předcházející góly, a s jakými myšlenkami pojedou Bruslaři na páteční zápas s Kladnem? Poslechněte si kompletní rozhovor: