BK MLADÁ BOLESLAV

Zápas jsme si prohráli začátkem, lituje po porážce 0:1 Ondřej Najman

15. 3. 2022
Autor: Adéla Kvapilová
M l. B o l. – Těsná porážka, která rozhodně zamrzí. Bruslaři mečbol ve čtvrtém souboji s Plzní nevyužili a prohráli těsně 0:1. „Měli jsme krásnou šanci ukončit sérii, bohužel jsme do zápasu vstoupili špatně,“ uvědomuje si útočník Ondřej Najman. O postupu do čtvrtfinále tak rozhodne poslední pátý souboj v Plzni.

Mladá Boleslav mohla ve čtvrtém utkání ukončit sérii s Plzní a postoupit tak do další fáze vyřazovacích bojů. „Měli jsme krásnou šanci ukončit sérii, bohužel jsme do zápasu vstoupili špatně. Myslím si, že po zbytek utkání jsme dali do toho všechno, bohužel nám nic nepropadlo. Zápas jsme si prohráli začátkem,“ mrzí těsná porážka Ondřeje Najmana.

„Druhou a třetí třetinu jsme ukázali nasazení a tlačili jsme na bránu. Bohužel tam nic nespadlo, nedalo se to srovnat s předchozími zápasy,“ smutní boleslavský útočník.

Těsný výsledek nakonec zajistil bod v sérii pro Plzeň, stav je tedy 2:2. Pátý zápas, který rozhodne o postupujícím týmu do čtvrtfinále, je na programu ve čtvrtek 17. března.

A jak se co nejlépe na rozhodující zápas duel připravit? „Dát do utkání všechno a lépe do něj vstoupit. Když to odehrajeme jako první tři zápasy, tak se o nás nebojím. Musíme si to nastavit v hlavách a věřit si,“ uzavírá rozhovor Najman.

Kompletní videorozhovor si můžete pustit na našem YouTube:


×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav