BK MLADÁ BOLESLAV

Takovou obětavost jsem ještě neviděl, říká o postupovém duelu Oscar Flynn

17. 3. 2022
Autor: Adéla Kvapilová
P l z e ň – Bruslaři pátý duel dotáhli do vítězného konce a slaví postup do čtvrtfinále. Nebylo to ale vůbec jednoduché, plzeňské indiány pokořili o jedinou branku, když zvítězili poměrem 3:2. Utkání hodnotil Oscar Flynn, který se postaral o druhý gól Mladé Boleslavi.

Bruslaři zvítězili v pátém rozhodujícím utkání 3:2, čímž ovládli sérii s Plzní v poměru 3:2, a to znamená postup do další fáze vyřazovacích bojů.„Teď po zápase jsou pocity neskutečné. Myslím si, že jsme si to po tomhle zápase zasloužili. Kluci byli obětaví, hlavně v oslabeních. Bylo neskutečné, takovou obětavost jsem ještě neviděl,“ sděluje své pocity Oscar Flynn.

Zápas byl velmi vyrovnaný a o dramatické momenty nebyla nouze. „Plnili jsme si, co jsme měli. Bylo tam pár nešťastných vyloučení, ale to se stane. Byli jsme obětaví, pak už rozhodla maličkost. Jsem neskutečně rád, že jsme to dali,“ těší výhra v důležité části série boleslavského útočníka.

Oscar Flynn vstřelil gól na 2:1 necelou minutu před koncem druhé třetiny. „Gól do kabiny vždy pomůže, druhému týmu vezme vítr z plachet, a to se stalo. Mrzí mě, že jsme nedokázali udržet v oslabení 5 na 3, ale kluci tam předvedli výbornou práci. A naštěstí, jsme to i pak udrželi.“

Byl to pro něj první gól v play off, ale radost má hlavně za celý tým. „Chtěl jsem, abychom vyhráli. Je jedno, kdo dá gól, důležité je uhrát výsledek,“ říká Flynn.

Jak hodnotí celou sérii a zda se chystají oslavy se dozvíte ve videorozhovoru: