BK MLADÁ BOLESLAV

Sil máme pořád dost, burcuje před druhým zápasem Jan Eberle

19. 3. 2022
Autor: Adéla Kvapilová
H r. K r á l o v é – Útočník Jan Eberle, který se po sérii zranění několika svých spoluhráčů nově přesunul do první formace Bruslařů, vyrovnával v prvním zápase čtvrtfinále v 52. minutě na 1:1 a vzkřísil tak Bruslařům silnou naději na zisk prvního bodu. Jenže jen o chvilku později si domácí vzali vedení zpět a nakonec onen zmíněný bod ukořistili oni.

"Prohráli jsme, takže kladně ten zápas hodnotit samozřejmě nemůžu," říká pro náš web právě Jan Eberle. "Na druhou stranu si myslím, že jsme předvedli celkem slušný výkon," dodává přesvědčeným hlasem. "Budeme si ho chtít přenést do dalšího zápasu, jen se budeme muset zaměřit na pár detailů. Musíme být ještě o něco hladovější v koncovce, proměňovat šance, které máme, a dostat tím tak Hradec pod tlak," vypočítává odhodlaně.

Zatímco Mountfield je po desetidenní pauze možná malinko zatuhlý, Bruslaři mají naopak v nohách pět zápasů předkola. "Já bych to viděl tak, že jsme víc rozehraní. Hradec dlouho nehrál, kdežto my za sebou máme sérii v Plzní," uvažuje Eberle. "A myslím, že sil máme pořád dost. Takže já jsem přesvědčený, že to předkolo nám k něčemu bylo, a že to ukážeme už ve druhém zápase," dodává odhodlaně.

Podívejte se na celý rozhovor: