BK MLADÁ BOLESLAV

Nepřestali jsme hrát a dali do toho všechno, říká Mário Lunter

20. 3. 2022
Autor: Adéla Kvapilová
H r. K r á l o v é – Druhý zápas čtvrtfinále patřil Bruslařům. Ale nebylo to tak od začátku. Středočeši museli dotahovat dokonce dvougólovou ztrátu, o to snad ale větší byla jejich radost z toho, když se to podařilo. A posléze i zvrátit průběh ve svůj prospěch.

Mladoboleslavští vstoupili do zápasu smolně a po první dvacetiminutovce prohrávali o dvě branky. Pak ale během prostředního dějství srovnali na 2:2. Podíl na tom měl i útočník Mário Lunter, který zaznamenal právě onu vyrovnávací trefu. "Samozřejmě je to super pocit otočit takový zápas. Na druhou stranu je to pořád jenom jedno utkání. Musíme to brát tak, že jedeme domů za stavu 1:1, trochu si oddychneme a jdeme dál," vypočítává.

Za klíčové pak považuje skutečnost, že to tým – ostatně jako už poněkolikáté – prostě nevzdal. "Důležité je, že jsme nepřestali hrát. Po první třetině jsme si v kabině říkali, že se musíme uklidnit a dát do toho všechno," říká Lunter.

Bruslaře teď čeká den volna. "Je to celkem potřeba, musíme hlavně zregenerovat. Tempo těch zápasů je velmi rychlé," dodává sedmadvacetiletý Slovák. "Koukneme na nějaké video, něco si s kluky ještě určitě povíme a jdeme na to znovu."

Podívejte se na celé video s Máriem Lunterem: