BK MLADÁ BOLESLAV

Na nájezd jsem si věřil. Jsem rád, že to vyšlo, hlásí Miloš Kelemen

23. 3. 2022
Autor: Adéla Kvapilová
M l. B o l. – Základní hrací doba ani nastavená dvacetiminutovka nestačily. Třetí čtvrtfinálový souboj rozuzlila až nájezdová loterie, v ní Bruslaři zásluhou Miloše Kelemena uspěli, zvítězili 3:2 a slaví bod do série. Další utkání je pak na programu už zítra – opět ve ŠKOENERGO Aréně, ovšem až od 19 hodin.

Zápas až do posledních sil. Oba týmy nechaly na ledě vše, nakonec jako vítězové odešli domácí Bruslaři. „Bylo to těžké. Všichni chtěli vyhrát, šli jsme do toho na 100 procent a nechali jsme tam vše,“ říká Miloš Kelemen.

Utkání rozhodl v sedmé sérii nájezdů právě boleslavský útočník. „Věděl jsem, že budu střílet pod vyrážečku. Sám jsem se přihlásil s tím, že si věřím. Jsem rád, že to vyšlo,“ těší ho jeho povedený nájezd, který ve ŠKOENERGO Aréně rozpoutal vlnu bouřlivého nadšení.

Slovenskému olympionikovi poslední zápasy sednou, vypadá doslova jako ryba ve vodě. Ukazuje to i tabulka produktivity, ve které má za play off už osm bodů (5+3) „Moje role se nijak nezměnila, snažím se pomáhat týmu celou sezonu. Teď to tam padá mně, takže jsem samozřejmě rád, ale když to bude kdokoliv jiný, bude to taky super."

Kompletní rozhovor můžete zhlédnout zde: