BK MLADÁ BOLESLAV

Bruslaři se zapojili do projektu Boleslavského Ošatníku, pomohli školákům

25. 8. 2022
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Hokejový klub BK Mladá Boleslav se angažuje v rámci Boleslavského Ošatníku, mladoboleslavském projektu pro všechny, kdo se ocitli v sociální nouzi. Ve středu 24. července se Bruslaři konkrétně zapojili do akce v OC Olympia, která právě ve spolupráci s Boleslavským Ošatníkem organizuje dobročinnou sbírku pro malé školačky a školáky, kteří to již na startu mají těžší než ostatní.

Zařadili se tak mezi ostatní podporovatele této akce: Statutární město Mladá Boleslav, Odbory KOVO MB, Olympia Mladá Boleslav, Nadační fond ŠKODA, Zaměstnanecká pojišťovna ŠKODA a Nové Boleslavsko.

Slavnostního zahájení akce se zúčastnili marketingový manažer klubu Cyril Suk a kapitán Bruslařů Jan Stránský. Na pódiu tak byli například společně s předsedou Odborů KOVO Jaroslavem Povšíkem, členkou představenstva ŠKODA AUTO Maren Gräf, ředitelem vnějších vztahů ŠKODA AUTO Michalem Kaderou, náměstkem primátora Robinem Povšíkem nebo ředitelkou Zaměstnanecké pojišťovny ŠKODA Ing. Darinou Ulmanovou. Ambasadorkou této akce je herečka mladoboleslavského divadla Svatava Hanzl Milková.

Pomozte malým školáčkům i vy.

Co darovat

Nové i použité školní potřeby, aktovky, batůžky, sáčky, krabičky na svačinu, láhve, cvičky, bačkůrky a další.

Sběrné místo

Olympia Mladá Boleslav (vedle stánku UGO)

Doba trvání

24. 8. – 4. 9. 2022