BK MLADÁ BOLESLAV

Bruslaři se s Matějem Stříteským dohodli na podepsání smlouvy

26. 8. 2022
Autor: Klub
M l. B o l. – Z toho, co začalo jako společná letní příprava, je nakonec minimálně roční spolupráce. BK Mladá Boleslav a jednatřicetiletý obránce Matěj Stříteský se dohodli na podpisu smlouvy a rodák ze Vsetína tak již podruhé ve své kariéře oblékne dres Bruslařů.

Stříteský hrál v Mladé Boleslavi v letech 2014 až 2017, po necelých čtyřech sezonách odešel z města automobilů do Jihlavy, odkud posléze putoval do Liberce, Karlových Varů, Plzně a Litvínova, přičemž ovšem nadále zůstával kmenovým hráčem Bruslařů. "Matěj si u nás domluvil letní přípravu, ve které působil dobře. Jelikož v obraně máme pořád tak trochu podstav, dohodli jsme se na spolupráci," vysvětluje sportovní manažer Mladé Boleslavi Václav Nedorost. "Pomůže nám rozšířit zadní řady a obstarat konkurenci," dodává. "Je to zkušený obránce se spoustou extraligových startů, který navíc zná zdejší prostředí."

Co na obnovenou spolupráci s Bruslaři říká Matěj Stříteský, který odehrál všechna dosavadní přípravná utkání, zjistíte v připravovaném víkendovém rozhovoru.

Statistiky