BK MLADÁ BOLESLAV

V hlavách jsme asi byli pod stromečkem, mrzí Pavla Kousala. Na porážku chce zapomenout

26. 12. 2022
Autor: Redakce
M l. B o l. – Deset branek přineslo třetí derby s Libercem. Jenže sedm z nich skončilo v boleslavské síti. Bruslařskému klubu se nepovedl vstup do zápasu, po úvodní periodě prohrával 1:4. Prostřední dvacetiminutovka byla sice nadějná, avšak v jejím závěru Liberec odskočil a pohlídal si i třetí dějství. „Dostat sedm branek doma před plným publikem není dobré,“ uvědomuje si po prohře 3:7 útočník Pavel Kousal.

Třetí letošní derby s Libercem pro Středočechy nedopadlo podle představ „Musíme na nepovedený zápas zapomenout co nejrychleji. Dostat sedm branek doma před plným publikem není dobré,“Pavel Kousal.

„Špatně jsme vstoupili do zápasu, dělali jsme spoustu chyb. Liberec měl i spoustu přečíslení. Těžko se mi utkání hodnotí,” doplňuje boleslavský útočník, který se do utkání vrátil po nemoci a zaznamenal jednu branku.

Kousala mrzí hlavně úvodní dvacetiminutovka. „V hlavách jsme asi ještě byli pod stromečkem. Ve druhé třetině jsme se zlepšili, ale v třetí zase bohužel dostali dva góly,“ popisuje.

Na utkání Pavel Kousal společně s Janem Stránským a Davidem Bernadem dorazil ve vánočním obleku. Proběhla mezi nimi sázka? Kompletní rozhovor si můžete pustit pomocí odkazu na YouTube:

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav