BK MLADÁ BOLESLAV

Skončila aukce speciálních charitativních dresů. Tady je návod, jak je získat

6. 3. 2023
Autor: Klub
​M l. B o l. – Aukce charitativních dresů BK Mladá Boleslav je u konce. Podařilo se vydražit všechny kousky v celkové úžasné částce 103.085 korun a my všem úspěšným dražitelům gratulujeme i děkujeme za jejich pomoc. V následujícím článku přinášíme novým majitelům těchto dresů návod, jak postupovat, aby svůj kousek získali.

Jak si dres vyzvednout?

Úspěšní dražitelé mají dvě možnosti, jak dres získat do svého držení:

1) Na účet klubu 27-8117660287/0100 uhradit částku, za kterou byl dres vydražen, s textem ve zprávě pro příjemce: „Aukce – jméno vydraženého hráče“. Po připsání platby obdržíte potvrzení o platbě a dres bude odeslán na uvedenou adresu na serveru sportovniaukce.cz prostřednictvím DPD. V případě, že chcete dres odeslat na jinou adresu, je potřeba o tom informovat na email jitka.cechova@bkboleslav.cz.

2) Osobní zaplacení a vyzvednutí dresů je možné na sekretariátu klubu v kanceláři Jitky Čechové (Viničná 31, Ml. Boleslav) v těchto termínech:

  • úterý 7. března od 9 do 12 a od 13 do 17 hodin;
  • pátek 10. března od 9 do 14 hodin.

S sebou je nutné mít jakýkoliv doklad totožnosti, který je nezbytný pro identifikaci se seznamem úspěšných dražitelů. Platba je možná v hotovosti nebo platební kartou.

Součástí každého dresu je certifikát pravosti.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav