BK MLADÁ BOLESLAV

Odpoledne s Bruslaři přilákalo několik stovek fanoušků

27. 8. 2023
Autor: Klub
M l. B o l. – Sobotní napůl horké a napůl deštivé odpoledne přilákalo do útrob ŠKOENERGO Arény několik stovek diváků a fanoušků zvědavých na to, jak jejich oblíbený tým vypadá naživo. Děkujeme všem, kdo nás přišli navštívit a v mnoha případech i osobně podpořit.

V průběhu Odpoledne s Bruslaři se v sobotu 26. srpna diváci mohli podívat na dvě modelová utkání druhé a třetí třídy BK Mladá Boleslav či na dvě hudební vystoupení dvou pražských muzikálových zpěváků Milana Peroutky a Nelly Řehořové. Nechyběly soutěže pro děti o hodnotné ceny, stánky s občerstvením, FANSHOP, malování na obličej pro děti, fotokoutek či náborový stan Bruslařů.

Nejdůležitější událostí pak samozřejmě bylo představení A týmu. Hráči jednotlivě a za potlesku diváků vycházeli z kabiny na pódium. Vyzpovídáni pak byli například sportovní ředitel Bruslařů Martin Ševc nebo hlavní trenér A týmu Jiří Kalous. Následovala autogramiáda, která svým zájmem předčila očekávání – hráči strávili v prostorech restaurace více než hodinu.

BK Mladá Boleslav děkuje za spolupráci a za ceny pro děti svým obchodním partnerům Dragon Internet a Autokomplex Menčík.

Video

Fotogalerie


×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav