BK MLADÁ BOLESLAV

Pískot fanoušků? Mají na něj právo. My musíme hrát jako tým, hlásí Pavol Skalický

29. 10. 2023
Autor: Redakce
M l. B o l. - Kýžené body nebyly daleko. Mladá Boleslav ještě v 59. minutě držela s Vítkovicemi nerozhodný stav 2:2, jenže v závěru smolně inkasovala a černá série porážek pokračuje. ​„Je to hluboká rána. Když dostanete minutu před koncem gól, je to psychicky srážející," říká Pavol Skalický po prohře 2:3 s Riderou. Slovenský útočník v tomto střetnutí zaznamenal svůj první gól po návratu do české extraligy.

Světelná tabule se zastavila v čase 58:54, Vítkovice totiž po pokusu Dominika Lakatoše odskočily do vedení 3:2. Mladá Boleslav sice ještě okusila hru bez gólmana, víc ale nedokázala. „Věřili jsme, že to ještě vyrovnáme," přiznává smutně Pavol Skalický.

„Náš výkon měl život, bojovali jsme jeden za druhého. Musíme takto hrát a pomáhat si. Chyby se stávají, to k hokeji patří," uvědomuje si i nelehkou situaci. Středočeši totiž po porážce s Vítkovicemi zůstali na dně tabulky osamoceny. Na třináctou pozici tak momentálně ztrácejí pět bodů.

Důležité pro Bruslaře bude oklepat se z nepříznivé série. „Věřím, že to otočíme. Je jedno, kdo dává góly. Je to pro nás jako play off. Musíme hrát jako tým," hlásí vědomě Skalický.

Diváků si váží. „Děkujeme fanouškům, že přišli a fandili. Rozumím, když pískají, hokej si zaplatili, mají na to právo. Vyjádří svůj názor. Taky cítím frustraci, že nevyhráváme. My sami si musíme pomoci a ukázat, že se nevzdáváme a bojujeme. Když to uvidí, zatleskají nám, když ne, vypískají nás. Je to jejich volba. Musíme hrát za Bolku," sděluje slovenský útočník.

Pavol Skalický zaznamenal svou první trefu v letošní sezoně. „Gól mě potěšil, ale je jedno, kdo ho dá. Musíme hlavně sbírat body a vyhrávat," míní.


×
Dnes v 18:00 | JUN
BK Mladá Boleslav
HC Dynamo Pardubice