BK MLADÁ BOLESLAV

Charitativní dresy? Škoda, že v nich nemůžeme zase hrát, usmívá se po výhře Filip Novotný

17. 11. 2023
Autor: Redakce
​M l. B o l. – Speciální dresy přinesly štěstí. Bruslaři v 19. kole Tipsport extraligy hostili Litvínov, utkání proti Severočechům odehráli v charitativních dresech na pomoc organizaci Asistenční jednorožec. Mladé Boleslavi vyšlo utkání na výbornou, když svého soka porazil 5:0. První nulu v letošním extraligovém ročníku zaznamenal brankář Filip Novotný.

„Byl to speciální zápas, charitativní utkání, jsem rád, že se nám ho povedlo vyhrát. Musíme na něj navázat a doma vyhrávat,“ hlásí odhodlaně Filip Novotný.

Na něj hostující Litvínov vyslal v zápase hned 29 pokusů. „Kluci mi hodně pomohli. Hráli jsme dobře dopředu i zpátky, klukům za to děkuji. Každé nuly si vážím, potřebujeme ale vítězství. Doufám, že přidáme hned další a odlepíme se od spodku tabulky, protože je to hrůzostrašné,“ míní boleslavský gólman s pokorou po vítězství 5:0.

Celý zápas se odehrál v duchu charity. Fanoušci si mohli během něj zakoupit speciální minidresy, které vypadaly stejně jako ty hráčské. Navíc probíhá aukce hraných dresů, výtěžek poputuje na organizaci Asistenční jednorožec. „Mám rád tyhle akce. Škoda, že jich není víc, když to jde na dobrou věc. Škoda, že v nich nemůžeme hrát, když jsme vyhráli. Na příští domácí zápas bych hned vyjel v nich,“ usmívá se Novotný.

×
Dnes v 18:00 | JUN
BK Mladá Boleslav
HC Dynamo Pardubice