BK MLADÁ BOLESLAV

Musíme sbírat body, velí Jan Růžička. Fanouškům po prohře děkoval

28. 11. 2023
Autor: Redakce
M l. B o l. - Bruslaři ani tentokrát na Dynamo nestačili. V zápase sice dokázali srovnat na 1:1, vzápětí ale inkasovali. Pardubice ještě ve třetí třetině dvěma góly definitivně rozhodly o své výhře 4:1. „Myslím si, že jsme ve druhé třetině byli ustrašení,” hledá zlomový bod brankář Jan Růžička.

„Výsledek je krutý a neodpovídá hře. Myslím si, že jsme ve druhé třetině byli ustrašení. Pardubice toho využily a daly dva góly. Ale zápas od zápasu jsou vidět pozitivnější momenty,” říká Jan Růžička po porážce 1:4 s Dynamem.

Přitom ze strany Mladé Boleslavi nezačalo utkání špatně. Po úvodním dějstvím drželi s favoritem bezbrankový stav. „Řekl bych, že první třetiny hrajeme poslední dobou dobře. Pak nevím, co se stane. Někdy mezi dvacátou a třicátou minutou nejsme tam, kde máme být a stojí nás to body,” míní gólman a uvědomuje si, že se musí tým nad situací zamyslet a poučit se z ní.

„Pardubice měly dost střel a tlačily se do brány. V naši situaci je jedno, proti komu hrajeme, musíme sbírat body. Mrzí mě, že nemáme ani jeden,” smutní Růžička.

Fanoušci i přes prohru Bruslaře vyvolávali. „Zaslouží si velký dík. Já jako rodák si toho neskutečně vážím, že nás za bojovný výkon ocenili,” těší boleslavského brankáře.

×
Dnes v 18:00 | JUN
BK Mladá Boleslav
HC Dynamo Pardubice