BK MLADÁ BOLESLAV

Když dostaneme gól, začneme dělat věci, které normálně neděláme, smutní Ondřej Roman

3. 12. 2023
Autor: Karel Schamberger
M l. B o l. - Bruslaři na Olomouc nestačili. V zápase sice dokázali vést 1:0, vzápětí ale inkasovali. Olomoučtí pak ve druhé třetině definitivně rozhodli o své nakonec konečné výhře 4:2. „Když inkasujeme, začneme blbnout. Děláme věci, které jinak neděláme,” hledá největší problém Ondřej Roman.

Roman se v utkání s Olomoucí trefil letos vůbec poprvé. „Puk vyklouzl těsně přede mnou a já ho stihl dorazit mezi nohy brankáře ještě před tím, než dokázal kotouč přikrýt lapačkou,” komentuje Ondřej Roman svou branku na 1:0, která mu ale nakonec přinesla jen pramálo radosti.

Navázal na něj na začátku třetího dějství posléze ještě Pavol Skalický, v té chvíli už ale na časomíře svítilo skóre 4:1 pro Hanáky a jednalo se tak spíše už jen o kosmetickou úpravu. „Nedokážeme dobře zareagovat, když dostaneme gól. Začneme dělat věci, které normálně neděláme,” komentuje druhou třetinu čtyřiatřicetiletý Roman.

„Máme před sebou týden tréninku, takže věřím, že se do toho teď obujeme a přikloní se k nám i trochu toho štěstíčka,” predikuje boleslavský útočník.

×
Dnes v 18:00 | JUN
BK Mladá Boleslav
HC Dynamo Pardubice