BK MLADÁ BOLESLAV

Na Kladno dobrodružně aneb ulov si vstupenky po Mladé Boleslavi

8. 1. 2024
Autor: Klub
M l. B o l. – V průběhu pondělí až čtvrtka, tedy před pátečním soubojem s Kladnem, máte jedinečnou příležitost „ulovit“ si vstupenky v rámci nejrůznějších destinací po Mladé Boleslavi. Pokud tedy máte chuť na trochu dobrodružství a chcete v pátek přibrat dva kámoše nebo někoho z rodiny – protože nepochybujeme o tom, že máte permici –, neváhejte a zapojte se do naší soutěže.

Jak to funguje?

Každý den, tedy v pondělí, úterý, středu a čtvrtek, zveřejníme na našem facebooku a instagramu trojici míst, kam v daný den můžete vyrazit na lov tří obálek (každý den jich tedy bude ve hře devět), které budou obsahovat dvě vstupenky na páteční duel s Kladnem a malé překvapení.

Jak obálku získám?

Po příchodu na místo je třeba oslovit obsluhu/zaměstnance, požádat o vstupenky a posléze říct heslo JSEM BRUSLAŘ nebo BRUSLAŘI. Pokud jsou na daném místě ještě obálky k dispozici, na základě tohoto hesla jednu z nich obdržíte.

Co nejdříve se budeme prostřednictvím tzv. stories na instagramu a facebooku snažit informovat o tom, na kterých místech už žádná obálka k dispozici není, je ale možné, že dojde k časové prodlevě a vy tudíž můžete přijít na místo, kde už žádná obálka sice nebude, my o tom ale nestačíme informovat. Děkujeme za pochopení.

Jak nám pomoct?

Samozřejmě krom toho, že v pátek přijdete a povzbudíte nás, můžete taky na svých sociálních sítích zveřejnit fotku svých úspěšně ulovených vstupenek – ideálně i s vaší maličkostí – a označit nás. Moc rádi vás nasdílíme :-)