BK MLADÁ BOLESLAV

Stahujte zbrusu novou bruslařskou aplikaci pro mobilní telefony

18. 1. 2024
Autor: Klub
Nová bruslařská aplikace je tady! Ta stávající fanouškům nabízela celou řadu užitečných funkcí. Nyní je tu očekávaná nová verze, která přináší zcela nový moderní vzhled, vylepšené funkcionality a přívětivější uživatelské prostředí.

Aplikaci s názvem BK Mladá Boleslav můžete už nyní stahovat na App Store či Google Play.

Stará verze aplikace vás nevybídne k automatickému stažení nové verze, takže cíleně musíte stahovat aktualizaci přes Google Play a App Store. (Pokud si heslo nepamatujete, klikněte na „Zapomenuté heslo“, určitě nemažte účet).

Zároveň i všichni ostatní mohou nyní velmi pohodlně využívat veškeré výhody aplikace - objednávky vstupenek nebo přehledný kalendář zápasů i dalších událostí ve ŠKOENERGO Aréně. Samozřejmostí jsou aktuální informace o týmu a spousta dalších věcí.

Pokud by se vám při snaze o aktualizaci vyskytly jakékoli problémy, využijte podporu na e-mailu info@enigoo.cz nebo volejte na telefon 461 049 232 (mezi 9. a 22. hodinou).

Hlavní funkce klubové aplikace BK Mladá Boleslav:

  • Vstupenky: Skrz aplikaci můžete zrealizovat nákup vstupenek, které se poté do aplikace samy uloží. S výběrem míst dle sektorů vám pomůže automatický systém tak, abyste seděli co nejvíc u sebe a měli ta nejlepší dostupná místa.
  • Aktuality: V aplikaci se dozvíte taky všechny důležité informace o boleslavském hokeji, jelikož jsou z klubového webu do aplikace importovány články z klubového webu. Žádná novinka vám tak neunikne. K tomu pomůžou i praktické notifikace.
  • Informace o týmu: Chcete se podívat na aktuální soupisku, extraligovou tabulku nebo zjistit, jak se daří v zápasech všem kategoriím Bruslařů? Skrze aplikaci máte veškeré tyto praktické informace jako na dlani.
  • Kalendář: V aplikaci jsou nahrány všechny zápasy boleslavských Bruslařů a vy si je můžete nasdílet přímo do vašeho mobilního zařízení.
  • Vzkazy na obrazovku: Text na obrazovce bude zobrazen po odsouhlasení klubem a je třeba jej zaslat minimálně 48 hodin před zápasem. Případně bude zobrazen v první třetině utkání. V rámci jednoho utkání je možné zobrazit jeden znak. Text s fotografií může mít max. 350 znaků, bez fotky 500 znaků.
×
Dnes v 18:00 | JUN
BK Mladá Boleslav
HC Dynamo Pardubice