BK MLADÁ BOLESLAV

Další přípravný duel sehrají Bruslaři na Kladně

1. 9. 2024
Autor: Tomáš Taybner
M l. B o l. – Po takřka týdenní pauze, během které se Bruslaři věnovali tréninku, přichází další přípravné klání. Zelenobílí za ním v pondělí 2. září vypraví na Kladno, jedná se o jejich poslední výjezd v rámci přípravného období. Na ledě ČEZ Stadionu proti domácím Rytířům nastoupí od 17 hodin. Vstupenky jsou k dispozici za jednotnou cenu 100 korun a zakoupit je můžete zde. Pokud se na výlet nevypravíte, pak můžete zápas sledovat bezplatně na YouTube.

ŽIVĚ: Rytíři Kladno - BK Mladá Boleslav

Příprava Bruslařů jako na houpačce

Mladoboleslavští hokejisté mají za sebou v přípravném období již pět zápasů a jejich výsledky jsou zatím střídavě oblačné. Po dvou vítězstvích a dvou porážkách se zelenobílí naposledy vydali do Karlových Varů, kde se minulé úterý postavili tamní Energii. V lázeňském městě z toho nakonec byl brankářský souboj Dominiků, který nakonec vyzněl lépe pro toho boleslavského. Dominik Furch totiž za svá záda nepustil ani jeden kotouč, zatímco Dominik Frodl kapituloval a to zápas rozhodlo. Jediný gól zařídil ve 38. minutě obránce Filip Pyrochta a Bruslaři tak uspěli nejtěsnějším možným rozdílem - 1:0.

foto: HC Energie Karlovy Vary

Rytíři v přípravě rovněž střídají výhry s prohrami

Kladenští hráči k přípravným duelům nastoupili o týden dříve než Bruslaři a není proto divu, že mají za sebou už šest zápasů nanečisto. Zajímavostí je, že Mladá Boleslav bude teprve jejich druhým extraligovým soupeřem v rámci přípravy, dosud se utkávali především z prvoligovými celky. Nejprve po nájezdech nestačili na Chomutov, následovaly výhry nad Litoměřicemi, kanadským univerzitním týmem z McGillu a druholigovým německým Kasselem. V posledním týdnu se svěřenci Davida Čermáka utkali s Plzní a ve čtvrtek se Slavií, v obou případech z toho byly porážky - 2:4 a 2:3.

foto: Rytíři Kladno

Sestavy z posledního utkání

Rytíři Kladno: Lukeš – Ticháček, Mendel, Pietroniro, Šenkeřík, Hanousek, Jeřábek – Jarůšek, Hults, Procházka – Smoleňák, Filip, Bláha – Strnad J., Straka, Redlich – Kut, Višnieuski, Hejda

BK Mladá Boleslav: Furch – Pyrochta, Havlín, Gewiese, Lintuniemi, Čech, Pavlík – Gardoň, Lakatoš, Doležal – Buchtele, Čajka, Rekonen – Dvořáček, Závora, Stránský – Zvagulis, Malínek, Malát

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav