BK MLADÁ BOLESLAV

Povedený vstup do sezony? Je to fajn, ale musíme makat dál, hlásí Filip Pavlík

22. 9. 2024
Autor: Redakce
M l. B o l. - Tři zápasy, tři výhry a aktuální druhé místo v extraligové tabulce. Mladé Boleslavi se zatím v nové sezoně daří. Ve třetím kole dokázala doma přetlačit 2:1 po prodloužení Plzeň. Vítěznou branku zaznamenal obránce Filip Pavlík.

„Při hře tři na tři je možné vše. My jsme si zanotovali a vyšlo to. Rekonen mi přenechal puk a já jsem se objevil někde za ním. Vystřelil jsem a byl z toho gól,” popisuje Pavlík vítěznou kombinaci, která přisoudila Bruslařskému klubu bonusový bod.

Boleslavský obránce má tak po třech zápasech na kontě jednu branku a jednu asistenci. „Každý gól pomůže hráči k sebevědomí. Díky tomu se cítíte na ledě lépe,” míní.

Mladá Boleslav má díky výhře nad Plzní už osm bodů a v tabulce jí náleží aktuální druhé místo. „Je fajn takto začít sezonu. Musíme dál pokračovat a sbírat body,” burcuje Pavlík.

Bruslaři nadále zůstávají stoprocentní na oslabení. „Sledujeme, jak je ostatní týmy hrají. Snažíme se co nejlépe na ně připravit a pochytat to. Za námi je pak Domíno (Dominik Furch, pozn. redakce), který nás skvěle kryje. Snažíme se naši práci dělat naplno, aby fungovala. Jsme rádi, že se daří,” těší Pavlíka.

Kompletní rozhovor si můžete pustit na YouTube:


×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav