BK MLADÁ BOLESLAV

Prohra se Spartou? Na našem výkonu můžeme dál stavět, hlásí Dominik Furch

4. 10. 2024
Autor: Redakce
M l. B o l. - Necelá minuta dělila Bruslaře od zisku bodu. Mladá Boleslav v utkání 8. kola hokejové Tipsport extraligy proti Spartě dlouhou dobu vedla, jenže hostující hráči dokázali srovnat a nakonec i v posledních 60 vteřinách otočit. „​Je škoda, že jsme nezískali alespoň bod," smutní po těsné prohře 1:2 s Pražany brankář Dominik Furch.

Teprve podruhé v letošní extraligové sezoně odchází Mladá Boleslav z utkání s prázdnou. Myslím si, že jsme předvedli kvalitní výkon, na kterém se dá stavět do dalšího zápasu," míní boleslavský strážce Furch.

Ten se zapotil především ve třetí třetině, kdy Sparta hrála aktivněji. „Chytalo se mi dobře. Bylo jasné, že Sparta do toho šlápne a bude chtít výsledek zvrátit. To se ukázalo v poslední periodě, kdy protihráči byli více na puku a aktivní," sděluje Furch, kterého těsná porážka 1:2 mrzí.

„Když jsme dostali první gól, snažili jsem se hrát dál. Udělali jsme chyby a z nich padly góly," poukazuje na rozhodující moment gólman Středočechů.

V neděli čeká Mladou Boleslav na domácím ledě Litvínov.Musíme hrát jako v prvních dvou třetinách a makat na 100 %," hlásí Furch.

Co vzkázal boleslavský brankář fanouškům? Kompletní rozhovor si můžete pustit na YouTube:


×
Dnes v 16:15 | DOR
BK Mladá Boleslav
HC Slavia Praha
×
Dnes v 17:30 | MUB
BK Mladá Boleslav
HC Hvězda Praha