BK MLADÁ BOLESLAV

Bruslaři podepsali s Juliusem Junttilou smlouvu do konce sezony

11. 10. 2024
Autor: Klub
M l. B o l. – Původně měsíční smlouva "na zkoušku" mezi Bruslařským klubem a finským útočníkem Juliusem Junttilou (na snímku uprostřed) se protáhne minimálně do konce sezony 2024/2025. Třiatřicetiletý rodák z Oulu zvládl přesun na česká kluziště velmi obstojně, v 9 dosud odehraných zápasech si připsal 2 góly a 4 asistence.

"Julius zapadl velmi dobře do naší koncepce i do kabiny, takže jsme se rozhodli využít opci a prodloužit jeho působení u nás minimálně do května," říká sportovní ředitel BK Mladá Boleslav Tomáš Vlasák. "Udělal nejspíš poměrně dobrý dojem i v rámci české extraligy, projevily o něj zájem minimálně dva jiné extraligové kluby," dodává s úsměvem na adresu křídla, které momentálně již poměrně stabilně nastupuje v první formaci Bruslařů společně s Pavolem Skalickým a Tomášem Fořtem.

Podle svých slov je spokojený i sám Junttila: "Jsem rád, že tady v Mladé Boleslavi zůstávám až do konce sezony," říká. "V klubu i ve městě se mi zalíbilo. Sezonu jsme odstartovali skvěle a mě moc těší, že se na jejím pokračování budu moct dál podílet. Uděláme všechno proto, abychom nadále těšili fanoušky," dodává.

×
Odehrané v 11:15 | JUN
HC Slavia Praha
BK Mladá Boleslav
×
Odehrané v 12:30 | Z9
BK Mladá Boleslav
HC Dukla Jihlava
×
Dnes v 18:00 | MUB
HC Slavoj Velké Popovice
BK Mladá Boleslav