BK MLADÁ BOLESLAV

Bruslaři vyrazili na každoroční besedu na základní školu Dr. Edvarda Beneše

16. 10. 2024
Autor: Klub
M l. B o l. – Projekt Patronace sportovních tříd, v rámci kterého dostává každý hráč A týmu "pod svá křídla" jednu ze tříd na Základní škole Dr. E. Beneše v Mladé Boleslavi, pokračuje i letos.

Hráči měli už před osmou hodinou ráno sraz před školou a s prvním zazvoněním vyrazili na krátké uvítací setkání s paní ředitelkou školy Mgr. Brigita Šulcovou. Ta hráčům – především těm novým, kteří se doposud s tímto projektem nesetkali – vysvětlila, co je ve třídách čeká. Hráči měli absolvovat zhruba dvacetiminutové besedy, kdy pro ně děti měly připravené zvídavé otázky, ale třeba také kvízy a dárečky.

Zástupci tříd si pro jednotlivé hráče chodili přímo do ředitelny, každý Bruslař pak měl pro svou třídu připravený tzv. patronační certifikát, který dětem předal.

Bruslaři ve škole strávili celou první vyučovací hodinu a byť mnozí na začátku vypadali poněkud nejistě, odcházeli s úsměvem na rtech. Ve svých třídách rozdali své podepsané kartičky a na oplátku si v mnoha případech odnášeli drobné dárečky či talismany.

Netradiční setkání s dětmi pak letos měli Adam Jánošík, Greg McKegg a Filip Pyrochta. Jejich svěřenci totiž měli právě trénink, a tak se s nimi Bruslaři setkali přímo v kabině na zimním stadionu.

TřídaPatron z řad Bruslařů
1. AJan Závora
1. BDominik Furch, Alex Lintuniemi
2. AJan Buchtele, Sebastián Malát
2. BFilip Suchý
3. AVojtěch Hradec
3. BPavol Skalický
4. AFilip Pavlík, Aleksi Rekonen
4. BJan Růžička
5. ATomáš Fořt
5. BPetr Čajka, Julius Junttila
6. ADavid Bernad, Zdeněk Doležal
6. BJan Stránský
7. ATomáš Havlín
7. BFilip Pyrochta
8. AAdam Jánošík, Greg McKegg
8. BPetr Gewiese
9. AAleš Čech
9. BDominik Lakatoš, David Dvořáček
×
Dnes v 17:30 | MUZ
BK Mladá Boleslav
Bílí Tygři Liberec
×
Dnes v 12:30 | JUN
BK Mladá Boleslav
HC Oceláři Třinec