BK MLADÁ BOLESLAV

Dorost předehrává netradičně již v úterý

26. 10. 2008
Autor: Štěpán Tomš
M l. B o l. - Neobvykle ve sváteční úterý, na den vzniku samostaného československého státu, předehrávají boleslavští dorostenci utkání 25. kola extraligy. Na svém ledě přivítají od 18:00 hodin mužstvo ze středu tabulky - Chomutov. Svěřenci trenérské dvojice Arnošt – Hyka tak budou mít další příležitost si v tabulce o nějaký ten bod přilepšit.

Nejprve si přiblížíme aktuální situaci a výsledky boleslavských mladíků. V tabulce jsou šestí, se ztrátou 12 bodů na první Liberec. Obě svá poslední utkání o uplynulém víkendu zvládli a připsali si 5 bodů. V pátek přehráli Jihlavu 6:3, o den později zvítězili i nad brněnskou Kometou po samostatných nájezdech. Navíc nastříleli o třetinu více branek než Chomutov, statistika inkasovaných branek je celkem vyrovnaná.

Naproti tomu úterní sok Středočechů je v tabulce na 13. příčce, se ztrátou 14 bodů na jejich vrstevníky z města automobilů. Nicméně Chomutovští své dva poslední duely také vyhráli. Doma rozstříleli Olomouc 7:1, v sobotu si poradili i se Šumperkem poměrem 3:1.

Dá se tedy očekávat, že oba celky budou nabuzeny svými posledními úspěchy a utkání bude mít zajímavý náboj prodloužení úspěšné série. Navíc po odchodu Půlpána, Süsera a Čápa se budou chtít znovu předvést hokejisté ze širšího kádru, kteří doplnili dorostenecké mužstvo po jejich odchodu.

Tímto článkem Vás zveme na boleslavský zimní stadion, kde se v úterý 28. října utkají dorostenci BK Mladá Boleslav a KLH Chomutov. Úvodní buly je plánováno na 18:00 hodin. Utkání se hraje na malé hale.