BK MLADÁ BOLESLAV

Junioři těsně prohráli s Havlíčkovým Brodem.

5. 11. 2010
napsal David Bohata, Eva Streichsbierová
BK Havlíčkův Brod

3:2

0:0, 2:0, 1:2

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 34. P. Blažek, 35. Ondráček (Zohorna, Šíma), 56. J. Doležal (Hadrava, Zohorna) - 52. Lenc (Belay, L. Vrba), 59. Hyka (Belay, Lenc). Rozhodčí: A. Chlaň - L. Lučan, T. Svoboda. Vyloučení: 7:4. Využití: 1:2. V oslabení: 0:0.

BK Havlíčkův Brod

Pešek - Novotný, Šíma, Ambrož, Bancíř, Vác. Němec, Musil, Šplíchal, Richter - Varga, J. Milfait, O. Doležal, Honza, Zdražil, P. Blažek, Havel, Ondráček, M. Novák, J. Doležal, Zohorna, Hadrava.

BK Mladá Boleslav

Will - Mozík, L. Vrba, Rys, Sajdl, Jiránek, Arazím, Soukup, Chaloupka, Koudela, Hyka, Martínek, Poláček, Frolík, Matějček, F. Vrba, Filip, Jankovský, Belay, Lenc.

H a v l. B r o d - Devatenáct zápasů, šest proher - to je i po zápase s Havlíčkovým Brodem celkem slušná vizitka. Mladoboleslavská juniorka v zářijovému utkání na vlastním ledě Havlíčkobrodské porazila a vzhledem ke značnému rozdílu v postavení na extraligové tabulce byl Bruslařský klub před zápasem favoritem. Odvetu na Vysočině ale boleslavští mladíci nezvládli, když zaspali úvodní dvě třetiny - v té třetí se jim pak náskok soupeře smazat nepodařilo. V kraji Miloše Zemana ale hráči z Mladé Boleslavi zůstanou, 6.11. zde totiž odehrají zápas s tamější Jihlavou.

Není k dispozici.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav