BK MLADÁ BOLESLAV

Boleslavští junioři nestačili na rozjeté Kladno

24. 2. 2013
napsal Zdena Bobková
Rytíři Kladno

6:1

2:0, 1:1, 3:0

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 2. Šilhavý (Kalla), 9. David, 25. Gottlieb (Kalla, Šilhavý), 42. Gottlieb (Kalla, David), 44. Novák (Tomáš), 49. Gottlieb (Šilhavý) - 34. Bernad (Brzák, Vrba). Rozhodčí: Nečas - Slavík, Hrubec. Vyloučení: 5:4. Využití: 0:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 80. Střely na branku: 34:18.

Rytíři Kladno

Exner - Bunda, David, Hájek, Kolářík, Rajter, Vodák, Tomáš - Slánský, Šilhavý, Znamenáček, Kobes, Kalla, Gottlieb, Véber, Novák, Janeček, Horák, Král, Vyšín, Pípal

BK Mladá Boleslav

Bača (40. Ašenbrenner) - Bernad, Groer, Kulhánek, Souček, Nedbal, Kulich, Vrba - Šír, Borovec, Marek, Rovný, Bašus, Chvátal, Ficek, Brzák, Bičiště.

K l a d n o - Svěřenci trenéra Vidnera přijeli do Kladna v dosti oslabené sestavě, a i to bylo na jejich výkonu znát. Zatímco Kladenští si pečlivě budovali svůj náskok, mladoboleslavští mladíci se vzmohli jen na jedinou odpověď, a tou byl gól Davida Bernada. Bohužel ani snížení stavu Bruslařů nepřineslo kýžené vyrovnání skóre a když ještě ve třetí třetině kladenský Gotlieb skompletoval svůj hattrick, bylo o výsledku rozhodnuto. Boleslav tak z Kladna odjíždí s prázdnou.
×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav