BK MLADÁ BOLESLAV

B tým s Popovicemi napoprvé prohrál, za Boleslavské se trefoval Christov

15. 2. 2013
napsal Jitka Čechová
HC Slavoj Velké Popovice

3:2

1:0, 1:1, 1:1

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky MBL: Christov 2x. Vyloučení: 5:10. Využití: 1:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 285.

HC Slavoj Velké Popovice

BK Mladá Boleslav

Sejpal – Hart, Bernad, Budín, Bílek, Franc, Dinga, Kukla – Kristek, Christov, Vondrlík – Kolner, Moc, Protivný – Černík, Škaloud, Rovný

M l. B o l. – První semifinálový zápas byl ve své podstatě velmi vyrovnaný a nakonec rozhodla jedna jediná chyba navíc. Mladoboleslavští hokejisté na ledě Velkých Popovic prohrávali už 0:2, když postupně vyrovnal Christov. Nejprve sám ujel v oslabení, načež ještě proměnil trestné střílení. Jenže Popovičtí se trefili i potřetí a berou tak první výhru. Bruslaři musí <strong>v sobotu 16. února</strong> na domácím ledě zvítězit, jinak jim boje v play-off končí. Přijďte je povzbudit, začíná se <strong>v 19:15 na malé hale!</strong>

Mladoboleslavským se nevyvedl začátek, první branku inkasovali už v úvodních minutách. Naštěstí se ale rychle oklepali a soupeře herně dohnali. Z celkového úhlu pohledu tak bylo první dějství vyrovnané.

V tom prostředním se trefili Popovičtí podruhé, tentokrát už ale dokázali Bruslaři kontrovat, v úniku ve vlastním oslabení ukázal přesnou mušku Christov.

Ten také ve třetí třetině vyrovnával, když se úspěšně chopil odpískaného trestného střílení. V závěru ale bohužel pro Boleslav přišla chyba – vyloučení a v následném oslabení třetí branka v síti.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav