BK MLADÁ BOLESLAV

Venku se B týmu nedařilo, ve Vlašimi se trefil jen Michal Protivný

24. 9. 2013
napsal Jitka Čechová
HC Rytíři Vlašim

4:1

0:0, 3:0, 1:1

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 24. Kucharčík V. (Kucharčík D.) 26. Herwig 30. Vostřák (Slanina) 54. Kotýnek (Slanina) - 47. Protivný M. (Kolner, Hart). Rozhodčí: Macháč - Mrázek, Plášil. Vyloučení: 6:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 150.

HC Rytíři Vlašim

BK Mladá Boleslav

Plíšek - Hart, Bartoš, Franc, Dinga, Budín, Kukla - Kolner, Protivný M., Rovný - Kristek, Ficek, Christov - Vondrlík, Kejmar, Zörkler - Kačírek, Bílek

V l a š i m - První letošní utkání na ledě soupeře mladoboleslavskému B týmu nevyšlo podle představ. Ve Vlašimi, kde se mimochodem slavnostně otevíral nový stadion, se dokázal prosadit jen Michal Protivný a to bohužel pro Bruslaře až ve třetí třetině, kdy už domácí celek výrazně vedl. Svěřenci trenéra Lejska nakonec prohráli 1:4.

K druhému mistrovskému utkání zavítal tým boleslavského béčka na led HC Rytíři Vlašim, kde otevírali místní nově postavený zimní stadion. Ze začátku utkání měl drtivou převahu boleslavský tým, ale branku vsítit nedokázal, i když měl hodně šancí. Postupem času se přizpůsobil hře domácích, kteří si vypracovali dobré gólové šance, ale jen díky skvěle chytajícímu brankáři Boleslavských Plíškovi skončila první třetina 0:0.

Druhou třetinu měla převahu Vlašim, která během šesti minut dokázala vsítit 3 branky, postupně se trefili Vít Kucharčík, Herwig a Vostřák. Bylo prakticky rozhodnuto. Boleslav si vytvářela spoustu šancí, ale nedokázala protlačit žádný puk za dobře chytajícího Holánka.

Ve třetí třetině vykřesal naději boleslavského týmu brankou Michal Protivný. Boleslav byla sice lepší, ale znovu už se trefit nedokázala. Ke konci zápasu se za Vlašim trefil od modré čáry Kotýnek a upravil výsledek na konečných 4:1.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav