BK MLADÁ BOLESLAV

B tým si poradil s Benešovem

10. 12. 2013
napsal Jitka Čechová
HC Lev Benešov

4:6

1:1, 1:3, 2:2

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 8. Holánek (Hynek), 26. Holánek (Kauschitz), 43. Hynek (Burda), 57. Kauschitz (Burda) - 6. Kristek (Christov), 23. Protivný J. (Franc, Bílek), 30. Kristek, 37. Ficek ml. (Ficek st.), 45. Kolner (Bartoš, Škaloud), 55. Protivný J. (Ficek st., Kukla). Rozhodčí: Pokorný, Fruhauf, Doskočil. Vyloučení: 6:8, navíc Ficek ml. 5 min. + trest do konce utkání. Využití: 1:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 80.

HC Lev Benešov

BK Mladá Boleslav

Vacek - Franc, Bartoš, Budín, Kukla, Plíšek Jakub, Dinga - Kolner, Christov, Škaloud, Ficek ml., Ficek st., Rovný, Kristek, Bílek, Zörkler, Protivný J., Protivný M.

B e n e š o v - K utkání 14. kola zavítalo boleslavské "béčko" na led desátého týmu tabulky HC Benešova. Zlepšujícího Benešova se nezaleklo a veze domů výhru 6:4. Další zápas odehraje v sobotu 14. prosince od 18:15 na mladoboleslavské malé hale a vy jste srdečně zváni!

Boleslavští hráči se dostali do vedení už v 6. minutě po akci Christova s Kristkem, kdy druhý jmenovaný z mezikruží nezaváhal a prostřelil benešovského brankáře - 0:1. Na tento stav ale rychle odpověděl domácí Holánek a srovnal na 1:1. Další šance již do konce první třetiny nebyly proměněny.

A tak se ve druhé části začínalo od znova a podobně jako v první třetině dostal hosty do vedení v přesilové hře po souhře celé pětky Protivný J. - 1:2. Na toto skóre odpověděl opět domácí Holánek 2:2. Jenže následně přišla boleslavská pasáž a dva rozdílové góly. Na 2:3 zvýšil Kristek a na 2:4 po souhře otec a syn Ficek mladší.

Ač v úvodu třetí třetiny dostal Hynek Benešov na dostřel - 3:4 , tak hosté nezpanikařili, vedení kontrolovali a vsítili další dva góly. Pátou branku Boleslavských vsítil v přesilovce Kolner po přesné přihrávce Bartoše od modré čáry - 3:5. Na 3:6 zvýšil po úniku Protivný J. Domácí Kauschitz v závěru jen upravil na konečných 4:6.

Příští utkání sehrají Boleslavští na domácím ledě na malé hale a to v sobotu 14. prosince od 18:15 hodin, tak přijďte "béčko" podpořit!

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav