BK MLADÁ BOLESLAV

Ve Slaném boleslavský B tým vysoko prohrál

14. 1. 2014
napsal Jitka Čechová
HK Lev Slaný

7:1

2:0, 2:1, 3:0

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 6. Miura (Křepelka, Malovický), 17. Křepelka, 21. Kubinčák (Novák), 28. Matějka (Novák, Kubinčák), 42. Novák (Kubinčák), 42. Miura (Křepelka), 55. Šelicha (Malovický) - 24. J. Protivný (Franc). Rozhodčí: Ondráček - Jelínek, Kálal. Vyloučení: 7:6. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 50.

HK Lev Slaný

Vaňous - Vyskočil, Banič, Malovický, David, Zuska, Frolík - Lapáček, Průcha, Matějka, Novák, Kubinčák, Šelicha, Hoffmann, Křepeka, Miura, Vránek

BK Mladá Boleslav

Vacek (42. Plíšek) - Hart, Dinga, Franc, Bartoš, Kukla, Klikar,Plíšek, Ficek ml., Ficek st., Rovný, Zörkler, J. Protivný, Škaloud, Vondrlík, Bílek, M. Protivný

S l a n ý – Marodkou se trápící mladoboleslavský B tým prohrál v nedělním utkání letos zatím největším možným rozdílem, na ledě Slaného inkasoval hned sedmkrát, zatímco sám odpověď nalezl jen jednou. Jedinou trefu Bruslařů si připsal Jan Protivný.

Do utkání vlétli lépe domácí. Od začátku dobře bruslili a dostali Boleslavské pod tlak. Už v čase 5:26 se tak domácí ujali vedení, když Japonec Miura v souboji 1 na 1 oklamal boleslavského obránce a ranou zápěstím překonal i brankáře Vacka - 1:0. V podobném duchu utkání pokračovalo i nadále. Lvi sice prohospodařili dvě přesilovky, ale v 17. minutě dostal puk za brankovou čáru za pomoci šťastného odrazu od protihráče Křepelka - 2:0. Hosté vzápětí mohli snížit v početní výhodě, ale dorážku do poloodkryté klece vytáhl svou širokou holí brankář Vaňous.

Hned po 33 sekundách druhé části domácí přidali i třetí gól. Novák vyzval lahůdkovou přihrávkou ke skórování Kubinčáka, který se trefil do odkryté klece - 3:0. Hosté snížili ve 24. minutě, kdy se puk od rozhodčího odrazil na hůl Jana Protivného, který prostřelil domácího brankáře - 3:1. Slánští se však nenechali rozhodit a brzy přidali čtvrtý zásah. Nováka ještě vychytal brankář Vacek, ale na dorážku Matějky byl již krátký - 4:1. Do konce druhé periody se rodily šance na obou stranách, skóre se však již neměnilo.

Pokud chtěli hokejisté z Mladé Boleslavi ve třetí třetině pomýšlet na zvrat, domácí je zchladili hned v jejím úvodu. Již v čase 41:21 vstřelil pátý gól Lvů Novák a přesně po uplynutí 42. minuty se po pěkné přihrávce Křepelky dostal za hostující obranu Yuki Miura, který překonal Vacka pošesté - 6:1. Poslední branku vstřelili domácí, když v přesilovce 4 na 3 tečoval Malovického nabídku za záda Plíška Šelicha - 7:1.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav