BK MLADÁ BOLESLAV

B tým porazil Popovice a play-off má už jisté

4. 2. 2014
napsal Jitka Čechová
HC Slavoj Velké Popovice

2:6

1:1, 0:3, 1:2

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 8. Culka (Chochola), 43. Chochola (Peťovský) - 9. Dinga (Protivný J., Bartoš), 22. Ficek ml. (Ficek st., Klikar), 29. Vondrlík, 35. Kolner (Vondrlík), 41. Frolík (Ficek st.), 46. Zörkler (Protivný J.). Rozhodčí: Slába, Jelínek, Kálal. Vyloučení: 7:9. Využití: 1:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 168.

HC Slavoj Velké Popovice

BK Mladá Boleslav

Plíšek Jan - Franc, Klikar, Hart, Bílek, Dinga, Bartoš, Plíšek Jakub - Ficek ml., Ficek st., Škaloud, Vondrlík, Kolner, Rovný, Zörlkler, Protivný J., Protivný M., Frolík, Christov, Fidrmuc

M l. B o l. – Mladoboleslavský B tým si z části může oddechnout, z horší než šesté pozice totiž do play-off krajské ligy mužů už nepůjde. Naopak si ještě může polepšit, protože v posledním kole základní části jej na domácím ledě čeká poslední Králův Dvůr.

První třetina byla velmi vyrovnaná a hrálo se nahoru a dolů. Domácí měli zlehka navrch. Po přesilovce 4 na 3 se ujali vedení 1:0, to však vydrželo pouze 35 vteřin, když hosté využili stejnou přesilovku, střelou nad lapačku nedal domácímu brankáři šanci Dinga - 1:1. Domácí měli v závěru třetiny velkou šanci vstřelit gól při přesilovce 5 na 3 tu však nedokázali využít.

Ve druhé třetině se pokračovalo 5 na 3 a během zbývajících 38 vteřin nedokázali domácí vstřelit gól. Boleslavští se zvládli ubránit v oslabení a hned po necelých 30-ti vteřinách vstřelili gól Ficek mladší - 1:2. Po zbytek třetiny i zápasu měla Boleslav navrch a čekala na chyby domácích hráčů. Ve 29. minutě jí využil Jan Vondrlík - 1:3. Čtvrtou branku hostí vstřelil 6 minut před druhou sirénou Kolner po krásné souhře a přihrávce Vondrlíka a rozhodli tak o zbytku utkání - 1:4.

Ve třetí třetině začali Boleslavští velmi zostra a hned po 20-ti vteřinách utekli domácím už na rozdíl čtyř gólů, trefil se Frolík - 1:5. Domácí během třetí třetiny skórovali jen jednou a to dokonce v oslabení, Chochola dokázal prostřelit dobře chytajícího Plíška - 2:5. Boleslavští vstřelili ještě jeden gól, Zörkler střelou z mezikruží pod vyrážečku nedal domácímu gólmanovi šanci a definitivně tím zpečetil výhru na konečných 2:6.