BK MLADÁ BOLESLAV

B týmu to doma jde, vyhrál nad Jesenicí

1. 10. 2014
napsal Jitka Čechová
BK Mladá Boleslav

3:2

1:0, 1:1, 1:1

HC Jesenice

Statistiky

Branky a nahrávky: 7. Kolner, 25. Christov (Bílek, Ficek st.), 53. Protivný M. (Klikar) - 35. Slížek (Horčička), 60. Slížek (Horčička, Malát). Rozhodčí: Čáp, Prášek, Gabriel. Vyloučení: 7:5. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 103.

M l. B o l. – K druhému domácímu utkání tohoto ročníku nastoupili hráči BK Mladá Boleslav B proti týmu HC Jesenice a vyhráli i díky skvěle chytajícímu Poláčkovi těsným výsledkem 3:2. Po třech odehraných kolech tak Bruslařům náleží páté místo v tabulce.

Jako již tradičně se Mladoboleslavští na začátku utkání zakousli do soupeře s plným nasazením, ve snaze rychle vstřelit branku a to se jim povedlo. V 7. minutě při přesilové hře se Boleslavští dostali do přečíslení 3 na 1 a Kolner nekompromisní střelou přes obránce hostí poslal puk pod břevno – 1:0. Od poloviny první části se hra vyrovnala, hosté měli několik příležitostí, ale branky nedosáhli.

Začátek druhé třetiny Jeseničtí opět nezvládli, ve 25. minutě vystřelil od modré čáry Bílek, v klubku hráčů před brankou hostí trefil Christova a od něj se odrazil puk do brány – 1:0. Dále se hra přelévala na obě strany. Zhruba v polovině utkání dvakrát po sobě domácí zbytečně faulovali a v přesilové hře 5 na 3 ve 35. minutě snížili hosté na rozdíl jedné branky, trefil se Slížek – 2:1.

V poslední části střetnutí se pokračovalo v duchu té předešlé. V 53. minutě zvýšil na rozdíl dvou branek Protivný M. Hosté v závěru utkání už jen stačili snížit opět Slížkem na konečných 3:2 pro Bruslaře.