BK MLADÁ BOLESLAV

Doma to B týmu jde, tentokrát porazil Slaný

4. 11. 2014
napsal Jitka Čechová
BK Mladá Boleslav

6:4

3:0, 3:3, 0:1

HK Lev Slaný

Statistiky

Branky a nahrávky: 17. Christov (Ficek ml.), 19. Trégl (Rovný), 19. Christov (Ficek st.), 23. Rovný (Dinga), 24. Bartoš (Trégl), 31. Ficek ml. (Christov) - 30. Lapáček (Krégl), 32. Novák (Zuska), 34. Lapáček, 55. Krégl. Rozhodčí: Arazim, Holec, Kovačík. Vyloučení: 6:3, navíc Zuska (SLN) 10 min. OT. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 79.

M l. B o l. – Boleslavský B tým doma odehrál už páté utkání a zatím pokaždé bodoval. Tentokrát si velmi dobře vyšlápl na Slaný, který porazil 6:4. Ačkoliv Bruslaři v závěru už trochu polevili a dovolili soupeři stáhnout velký gólový rozdíl, na větší drama už naštěstí pro ně nebyl čas.

Utkání začali lépe hosté, v domácí brance stál ale Poláček, který velké šance hostí pochytal. V polovině první třetiny se hra otočila a Boleslavští si začali vytvářet šance. První branka utkání padla až v 17. minutě, kdy se nejlépe před brankou Slaného zorientoval Christov a odstartoval kanonádu domácích – 1:0. O dvě minuty později zvýšil na 2:0 Trégl, kterému předložil krásně puk Rovný. Dále hned po vhazování ve středovém kruhu vyhráli buly hosté, ale obránci špatně rozehráli, mezi ně vlétl Christov a po samostatném nájezdu zvýšil na 3:0.

Druhou třetinu začali Boleslavští výborně, po třech minutách hry zvýšil na 4:0 Rovný, který se protáhl až před hostující brankáře a blafákem ho překonal. O 25 vteřin později už to bylo 5:0, kombinaci Trégla s Bartošem zakončoval druhý jmenovaný. Na 1:5 snížil Lapáček. Na jeho b​ranku ale odpověděli opět domácí. Christov našel mezi kruhy Ficka mladšího a ten z první prostřelil Sýkoru a bylo to 6:1. ​P​oté Boleslavští přestali hrát svou hru, polevili, Lvi se ​ probudili a nadechli ke stíhací jízdě.​ Během dvou minut snížili hosté na 3:6, nejprve se trefil Novák a poté Lapáček.

Třetí třetinu se hrál vyrovnaný hokej a padl pouze jeden gól a to do domácí branky. Na konečných 6:4 dával Krégl.​